O'QUVCHILARDA KUZATILADIGAN SUITSIDAL HOLATLAR VA UNI OLDINI OLISH CHORA TADBIRLAR - Meligaliyeva Xurshida Normamatovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Maqolada suitsidning turlari, bosqichlari va psixogik sabablari ko’rsatib o’tilgan. Shu bilan birga suitsidni oldini olish, motivlarini aniqlashga doir otaonalar, tarbiyachi va o’qituvchi pedagoglarga muhim tavsiyalar berilgan.