QIZIQISH VA UNING PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI - Xidirova Saboxat Norboʻtayevna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Hozirgi zamon psixologiyasida qiziqish ob'ektiv borliqning insonlar ongiga sub'ektiv tarzda aks etishlaridan biri sifatida tan olinadi. Ushbu maqolada muallif qiziqishning psixologik mexanizmlariga alohida to‟xtalib o‟tgan.