YOSHLARDA SALBIY O'ZGARISHLARNI PEDAGOGIK, PSIXOLOGIK JIHATLARI - Sultonova Shoxistaxon Baxromjonovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada yoshlardagi salbiy o'zgarishlarni keltirib chiqaruvchi tashqi ta'sirlar, o„smirlarning hayot tarzi xususiyatlari bayon etilgan.