PSIXOLOGIK FAOLIYATDA QO’LLANILADIGAN ILMIY TADQIQOT METODLARI - Jamolova Feruza Olimjonovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada amaliy psixologik faoliyatda qo’llaniladigan metodlarning psixologik tavsifi berib o’tilgan.