PEDAGOGIK NIZOLAR VA ULARNI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Maxmudova Mashxura Payzullayevna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada pedagogic nizolar va ularni bartaraf etish usullari haqidagi fikrlar keltirilgan.