O’simlikxo’r qandalalar sonini cheklashda agrotexnik tadbirlarning axamiyati - Boboyeva Nodira To’xtamishovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada o‟simlikxo‟r qandalalar sonini cheklashda agrotexnik tadbirlarning axamiyati haqida ma‟lumotlar keltirilgan.