Agrotexnik tadbirlarning o’simlikxo’r qandalalar soniga ta’siri - Boboyeva Nodira To’xtamishovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada agrotexnik tadbirlarning o‟simlikxo‟r qandalalar soniga ta‟siri ko„rib chiqilgan.