URUGʻ MEVA BOGʻLARDA NISBATAN KOʻP UCHRAYDIGAN SOʻRUVCHI ZARARKUNANDALARNING TURLARI - Tojiyeva Feruza Anvarovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu tezisda Surxondaryo viloyatining urug‟ mevali bogʻlarida uchrovchi zararkunanda hasharotlarning faunasi, taksonomik tarkibiga koʻra, aniqlangan oilalari (Tortricidae, Aphididae, Tingidae, Diaspididae, Tetranychidae, Lhitholletidae, Pseudococcidae, Miridae, Pentatomidae, Geocoridae, Grounders, Ligaeidae) turlar tarkibi haqida ma‟lumotlar berilgan.