MAXALLIY XOMASHYO ASOSIDA GIDROGEL OLISH VA UNI QO‘LLASH - Qulmatov Kamol Alimovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Maqolada gidrogel olish va uning axamiyati xaqida yozilgan.