YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHDA OILA, MAKTAB, MAHALLA HAMKORLIGI - Xidirova Saboxat Norboʻtayevna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqola yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash masalalari xaqida, uning mexanizmlari va psixologik jixatlari xaqida bilib olishingiz mumkin.