KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O`QUVCHILAR XOTIRASINI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK HUSUSIYATLARI - Shermatova Nargizaxon Nasibjonovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Bugungi kunda yoshlarni yuksak bilim va salohiyatli qilib tarbiyalash dolzarb masalalaridan biri hisoblanadi. Maqolada talim jarayonining asosi bolgan bilish jarayonlaridan biri xotira psixologiyasi va uning yosh davrlarida rivojlanish omillari yoritiladi.