KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O`QUVCHILAR XOTIRASINI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGIK YONDASHISH - Soliyeva Muhayyo Mashrabboy qizi, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Bugungi kunda yoshlarni yuksak bilim va salohiyatli qilib tarbiyalash dolzarb masalalaridan biri hisoblanadi.