MAKTAB O’QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISHDAGI DOLZARB MASALALARI - Qurbonova Nozigul Asiljon qizi, Qosimova Munojat Asqaraliyevna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada yosh avlodni kasb hunarga bo‟lgan qiziqishlarini inobatga olgan holda ularni kasbiy bilimlarini oshirish va to‟g‟ri kasb tanlashlari, hamda maktab psixologlarining bu boradagi olib boradigan ishlari, uning o‟rni va ahamiyati to‟g‟risida fikr-mulohazalar keltirib o‟tilgan.