O’SMIRLIK YOSHIDA DIQQAT XUSUSIYATLARINI RIVOJLANISHI - Xoʻjayeva Dilorom Otanazarovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada o’smirlarda diqqatning rivojlanishidagi o’zgarish va mutanosibliklari haqida fikrlar mavjud.