Inklyuziv ta’limning dolzarb masalalari - Nazirova Umida Ikromjonovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’lim va uni Davlatimizda siyosat darajasiga ko’tarilish jarayonlari va dolzarb masalalari to’g’risidagi fikrlar keltirilgan.