BITIRUVCHI SINF O‘QUVCHILARNING HAYOTIY KOʻNIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDA PSIXOLOGNING ROLI - Hakimova Marhamat Ortiqovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada bitiruvchi sinf o„quvchlarining hayotda muvaffaqiyatga erishish uchun zarur bo„lgan hayotiy ko„nikmalarni rivojlantirishlari kerakligini anglab yetishlari, va bu jarayonni to„g‟ri baholashni o„rgatish va ular bilan samimiy bo„lishda psixologik usul va metodlar haqida yozilgan.