HUQUQBUZARLIKLARNING UMUMIY PROFILAKTIKASINI TASHKIL ETISH FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH - Raxmonov Abdurahmon Davlat o`g`li, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
This article talks about the directions, main tasks, functions, concepts, suggestions for improvement of this field, and solutions to problems of organizing the general prevention of crimes by prevention inspectors.