PROFILAKTIKA INSPEKTORLARI TOMONIDAN SHAXSDAGI G‘AYRIIJTIMOIY XULQ-ATVORNI ANIQLASH VA UNI PROFILAKTIKASINI TASHKIL ETISH - Mardonov Sardor G‘ayrat o‘g‘li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
This article provides a detailed explanation of the antisocial behavior and its manifestations that enable the crimes committed today. In addition, the psychological knowledge and their classification used in determining the behavior of a person are shown.