O’QUVCHI YOSHLARNI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK QO’LLAB-QUVVATLASH - Ravshanova Ma'mura Zokirovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Bugungi davrda insoniyat shu qadar ulkan o’zgarishlarni sodir etayabdiki, bunda iqtisodiyot, siyosat, sanoat umuman olganda jamiyatning barcha jabhalari turli darajada renessansga yuz tutmoqda.