O’QUVCHILARDA MULOQOT MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Axmedova O`ktamxon Isaxujayevna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada muloqot va uning rivojlanishi, jamiyatda tutgan o’rni hamda o’qituvchi va o’quvchi orasidagi o’zaro ijtimoiy muloqat va uni rivojlantirishning pedagogik-psixologik usullari va metodlari, hamda manaviy yetuk shaxsni tarbiyalashdagi muhim jihatlari keltirib o’tilgan.