MAKTAB O'QUVCHILARIDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGNING O‘RNI - Tajibayeva Chinora Abdujalilovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada yoshlarda sog‗lom turmush tarzini shakllantirishda mahallaning o‗rni va vazivalari haqida fikrlar bildirilgan.