YUQORI SINF O’QUVCHILARI O’RTASIDAGI O'ZARO MUNOSABATLARINING PSIXOLOGIK MAZMUN-MOXIYATI - Saparova Kuralay Saburovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Vatanimizning kelajagi, xalqimizning ertangi kuni, mamlakatimizning jahon hamjamiyatidagi obro‟-e‟tibori avvalambor farzandlarimizning unib-o‟sib, ulg‟ayib, qanday insonbo‟lib hayotga kirib borishiga bog‟liqdir. Biz bunday o‟tkirhaqiqatni hech qachon unutmasligimiz kerak.