SHAXS RIVOJLANISHIDA BOLALIK DAVRLARINING AXAMIYATI - Ismailova Shaxzoda Shermuxamadovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Go‟daklik davri inson hayotidagi organik ejtiyojlarni (kislorodga, ovqatga, issiq yoki sovuqqa) qondirishga nisbatan yo‟naltirilgan hatti–harakatlarning tug‟ma, instinktiv shakllari sof xolda kuzatiladigan yagona davr hisoblanadi.