Rivojlanayotgan mamlakatlarda elektron hukumatni joriy etish masalalari: muammolar va imkoniyatlar - Abdullayev Shohzod Xayrulla o„g„li (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Raqamli texnologiyalarning rivojlanishi davlat boshqaruvi faoliyati va fuqarolarga davlat xizmatlarini ko‘rsatishni o‘zgartirish va yanada rivojlantirishga olib keldi.