O`QUVCHILAR BILAN KASBLAR OLAMIGA SAYOHAT MASHQLARINI O`TKAZISH - Xoliyorova Tamara Murodovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Kasb tanlash inson hayotidagi eng muhim jarayon. Inson biror kasbni tanlar ekan albatta o`z qiziqish va qobiliyatlarini inobatga oladi. Kasb tanlash jarayoni murakkab bo`lib, bir qancha omillar ta`sir qiladi. Ushbu maqolada kasb tanlash jarayonida darsdan tashqari tashkil etiladigan metodik jarayonlarning kasb tanlashga ta`siri haqida so`z yuritiladi.