KASBGA YO`NALTIRISHDA OILA, MAKTAB VA MAHALLA HAMKORLIGI - Xoliyorova Xosiyat Murodovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
O`quvchi yoshlarni kasbga yo`naltirishda har bir jarayon muhim hisoblanadi. Shu bois ham barcha birdek, birdamlik bilan harakat qilishi zarur. Mazkur maqolada kasb-hunarga yo`naltirishda oila-mahalla-maktab hamkorligi haqida so`z yuritiladi.