TA’LIM JARAYONIDA UCHRAYDIGAN AGRESSIV HOLATLARNING PSIXOLOGIK TAVSIFI - Osiyoxon Tursunova Zokirjanovna, Shaxloxon Turdiboyeva Fayzullayevna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
: Mazkur maqolada agressiv holatlar va konfliktogen hodisalarning pedagogik psixologik tavsifi haqida so’z borib, bir qator ilmiy-psixologik mushohadalar o'rin olgan.