Korxonalar birlashish va qo‘shib olinishining raqobatga ta’sirini baholash - LUQMANOV SHARIFXON A’ZAM O‘G‘LI, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu tezesda, birlashish va qo'shib olinishlarning raqobatga ta'sirini baholash usullari va tahlil qilishning yondashuvlari haqida ma'lumot beradi. Tezesda, empirik tahlil va nazariy qarashlarni o'z ichiga olgan tartibda birlashish va qo'shib olinishlarning raqobatga ta'sirini baholash keng ko'rsatiladi.