MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTI TARBIYACHISINI VAZIFA VA BURCHLARI - Mirzayeva Nigora Zokirovna, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada tarbiya jarayonida sharq didaktikasining rivojlanishning umumiy va o‘ziga xos jihatlari, tarbiya jarayonida o'qituvchi, tarbiyachilarning asosiy vazifasi ta'lim-tarbiya berish, o'quvchilar bilim, ko'nikma, malakalarini muttasil oshirib borish, haqida ma’lumot berilgan.