BUGUNGI KUNDAGI ZAMONAVIY VA MUHIM KASBLAR HAQIDA TUSHUNCHA - Mahmudov Sobirjon Zokirjon oʻgʻli, (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Mazkur maqolada bugungi zamonaviy kasblar va ularning inson hayotidagi ahamiyati haqida kerakli ma’lumotlar keltirilgan.