STRESS VA DEPRESSIYADAN CHIQISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Saydullayeva Gulnoza Obidxon qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada stress va depressiya haqidagi ma‟lumotlar mavjud. Jumladan stressing alomatlari, sabab va oqibatlari, depressiya va stressing turlari haqidagi ilmiy ma‟lumotlar berib o‟tilgan.