Maktabgacha va maktab ta`limi tizimida o`quvchilarni kasb-hunarga yo`naltirish ishlari muammo va yechimlari - Oyshaxon Jabbarova (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA'LIMNING INNOVATSION YO'NALISHLARI, 2024)
Yurtimizda amalga oshirilayotgan ta’lim siyosatining muhim maqsadlaridan biri yosh avlodni har tomonlama barkamol insonlar qilib tarbiyalashdir.