Механизм возникновения сахарного диабета и меры его профилактики - Йигиталиева Мадина, Вахобжонова Гулжахон, Абдурасулова Нилуфар, Шодиева Сарвиноз (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
This article describes the mechanisms of occurrence, causes of diabetes mellitus and measures for its prevention.