O’Z- O’ZINI BOSHQARISHNING KONTSEPTUAL ANALIZI - Turaeva Dilafruz Rustambaevna, Umarova Zuxra Аbdiraxmonovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada o'z-o'zini tarbiyalash shaxsiyat rivojlanishining ma'lum darajasini, uning o'zini anglashini, o'z harakatlarini boshqa odamlarning harakatlari bilan ongli ravishda taqqoslash uni tahlil qilish qobiliyatini shakllantirish usullari haqida ma’lumot beriladi.