O‟QUVCHILARGA TA‟SIR ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Berdiyorova Matluba Asliddinovna, Sotimboyev Muzaffar (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqola barcha ta‟lim muassasalarida faoliyat olib boruvchi o‟qituvchilar uchun foydalanishga mo‟ljallangan bo‟lib, o‟quvchi va o‟qituvchi munosabatlarini o‟zaro barqarorlashtirishga va samimiy bo‟lishiga xizmat qiladi.