Bolalardagi krizis davrlarida ota-onalarga beriladigan psixologik tavsiyalar - Yakubbayeva Farog’at Soxibjonovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Maqolada olalardagi krizis davrlari xos xususiyatlari va ota-onalarga psixologik maslaxat va tavsiyalar haqida fikrlar keltirilgan .