INSONDA KUZATILADIGAN HISSIY ZO’RIQISHLARINI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Sharipova Marhabo Odilovna, Abduvohidova Dilfuza Mashrabovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada muallif hissiy zo‟riqish hamda emotsional zo‟riqishlarni korreksiyalashning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari haqida so‟z yuritadi.