YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASHDA MAKTAB PSIXOLOGINING O`RNI - ISMOILOVA MAFTUNA (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqola yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlash masalalari haqida, uning mexanizmlari va psixologik jixatlari xaqida bilib olishingiz mumkin.