OZIQ ZANJIRI VA OZIQ TO‘RI TUZISH - Ravshanova Umida Baxriddinovna, Fozilov Sherzod Musurmonovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada 10-sinf “Biologiya” darsida “Oziq zanjiri” va “Oziq to‟ri” ni tuzishga oid ma‟lumotlar berilgan berilgan.