Markaziy Osiyoning qadimgi davrida falsafiy fikrlar rivoji - Xolmurodova Maftuna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada Markaziy osiyoing qadimgi davridagi falsafiy fikrlar rijovlanishiga asos bo’lgan insonlar, qadimgi va o’rta asrlardagi diniy falsafiy qarashlar haqida ma’lumotlar berilgan. Tarixiy manbalarga asoslanib, buyuk allomalarimiz tomonidan o’rganilgan falsafiy adabiyotlar va taqiqotlar ko’rib chiqilgan.