Avtomobil ijarasi tizimi - Ismailov Alisher Shakirovich, Elbek Akbarov Akmaljonovich (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu dastur mijozlarga ijara kompaniyasidan transport vositalarini bron qilish va ijaraga olish imkonini beruvchi dasturiy dastur. Tizim odatda bronlarni boshqarish, transport vositalari mavjudligini kuzatish, mijozlar ma‟lumotlarini boshqarish, to„lovlarni qayta ishlash va hisobotlarni yaratish uchun xususiyatlarni o„z ichiga oladi. Mijozlar tizimdan mavjud transport vositalarini olib ketish joyi, olib ketish joyi, sana va vaqt va avtomobil turi kabi turli mezonlar asosida qidirish uchun foydalanishi mumkin. Tizim shuningdek, zarardan voz kechishni boshqarish, sug'urta va boshqa qo„shimchalarni o„z ichiga olishi mumkin. Bundan tashqari, tizim real vaqt rejimida mijozlarga va ijara agentlariga bronlar holati, transport vositalarining mavjudligi va boshqa muhim maʼlumotlarga oid bildirishnomalarni taqdim etishi mumkin. Avtomobil ijarasi tizimi avtoulovni ijaraga berish operatsiyalari samaradorligi va samaradorligini oshirishi, mijozlarning qoniqishini oshirishi va umumiy ijara tajribasini yaxshilashi mumkin. - - - Avtomabil ma`lumoti (narxi, rusumi, nomi) Avtomabilni qidirish Avtomabil ma`lumotlarini ekranga chop etish