BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINI KASBIY FAOLIYATLARIDA DIDAKTIK O‘YINLARDAN SAMARALI FOYDALANISHLARINING AHAMIYATI - Nabiyeva Dilfuza Temirovna, Rustamova Shaxzoda Husan qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
This article shows the possibilities of methodical training of future elementary school teachers for spiritual activities through didactic games.