TA’LIMDA KREATIVLIK - ZAMON TALABI - Umirzaqova Munisxon Akramaliyevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonlari samaradorligini oshirishda kreativ o’quvchilar bilan olib boriladigan ta’limiy, psixologik ishlar haqida fikrlar yoritilgan.