IJTIMOIY TARMOQLARNING YOSHLAR XULQ-ATVORIGA VA RUHIYATIGA SALBIY TA’SIRI - Imanova Umida Madumarovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqola bugungi kunda keng ommalashib borayotgan, yoshlar o‟tasida keng tarqalib o‟z ta‟sirini ko‟rsatayotgan global muammolardan biri ijtimoiy tarmoq, yoshlar o‟rtasida keng tarqalishi va uning oqibatlarini ochib beradi.