O`QUVCHILARDA TELEFONGA TOBELIKNI YENGISHDA PSIXOLOG MASLAXATI I - IMOMOVA BARNO (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqola orqali o’quvchilardagi moyilliklar, telefon tutish tartibi va kompyuter o’yinlariga bo’lgan tobelikni darajalari xaqida so’z boradi. Ushbu xollarda qanday psixologik yo’l tutishni bilib olishingiz mumkin.