MA’NAVIY TADBIRLAR VA ULARNI O’QUVCHILAR TARBIYASIGA PSIXOLOGIK TA’SIRI - Po’latova Muqaddam Tojiaxmadovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Muallif ushbu maqola orqali o‘quvchilarni ma'naviy-axloqiy jihatdan shakllantirishda samarali shakl, metod va vositalardan foydalanish boy milliy madaniy, tarixiy va pedagogik an'analar, urfodatlar va umumbashariy qadriyatlarga asoslanish xolatini ko'rsatib bermoqchi bo'lgan. Ushbu maqolada O'quvchilar psixikasining rivojlanishida pedagogik tadbirlarning o‘rni va ahamiyati haqida bir qator ma’lumotlar berilgan.