ERTA TURMUSH JAMIYATNING DOLZARB MUAMMOSI - Allaniyazova Turgangul Uzaqbaevna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda jamiyatimizning dolzarb mavzularidan biri bu erta turmush masalasi keng yoritilgan. Muallif masalaga qanday yondashish haqida fikr bildirib o'tadi.