INSONLARDA KUZATILADIGAN HISSIY ZO’RIQISHLAR VA ULARNI OLDINI OLISH - Gapparova Zilola Shermatovna, Abduraxmonova Mahbuba Abdusattorovna (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada muallif hissiy zo‟riqish hamda emotsional zo‟riqishlarni korreksiyalashning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari haqida so‟z yuritadi.