GIYOHVANDLIK VA UNI YOSHLAR ORASIDA NAMOYON BO’LISHI PSIXOLOGIK VA IJTIMOIY MUAMMO SIFATIDA - Yoqubjonova Mashxura Ikromjon qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Giyohvandlik bu ijtimoiy ildizlarga ega bo'lgan kasallikdir va har qanday deviant xatti-harakatlar ijtimoiy va shaxsiy rejani buzilishining natijasidir.