HAYAJON VA UNING PSIXOLOGIK MEXANIZMI - Sharipova Sevara Umar qizi (NAZARIY VA AMALIY FANLARDAGI USTUVOR ISLOHOTLAR VA ZAMONAVIY TA’LIMNING INNOVATSION YO’NALISHLARI, 2024)
Ushbu maqolada insonda paydo bo`ladigan ruhiy holat hayajon va uni oldini olish usullari haqida so’z boradi.